Op vakantie met het hele gezin

De leukste kindvriendelijke vakantieparken

Een vakantie met het gezin op de Utrechtse Heuvelrug is de ideale manier om te genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd quality time te hebben! Je vindt in deze regio een afwisselend landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen, waar je samen met het gezin kunt wandelen, fietsen en genieten van de frisse buitenlucht.

Er is genoeg te doen voor jong en oud, van avontuurlijke activiteiten zoals mountainbiken tot het bezoeken van historische bezienswaardigheden en musea. Ook zijn er veel gezinsvriendelijke attracties in de buurt, zoals Ouwehands Dierenpark in Rhenen en het Henschotermeer, waar je kunt zwemmen en zonnebaden op warme zomerdagen.

Op de Utrechtse Heuvelrug zijn er verschillende accommodaties die geschikt zijn voor gezinnen. Kortom, een vakantie met het gezin op de Utrechtse Heuvelrug is een onvergetelijke ervaring waarbij je samen nieuwe herinneringen maakt en even helemaal tot rust komt in een prachtige natuurlijke omgeving. Boek nu jouw verblijf en beleef een fantastische vakantie met het hele gezin!

 

Onze tips - Voor een onvergetelijke vakantie!

 • Bucketlists

  Er is genoeg te doen op de Heuvelrug! Om je een beetje op weg te helpen hebben we een aantal bucketlists gemaakt waarmee we je de beste tips.

  Bucketlists
 • Lekker smullen

  Op de Utrechtse Heuvelrug kun je uitgebreid smullen. Ga lekker buiten picknicken, bezoek een van de vele pannenkoekenrestaurants of geniet van een ijsje.

  Lekker smullen
 • Kinderfietsroutes

  Routes vol smakelijke, leuke en unieke stops speciaal voor het hele gezin.

  Kinderfietsroutes
 • Waterpret op de Heuvelrug

  Binnen of buiten zwemmen, op de Heuvelrug kan het allemaal! Wij zetten de leukste plekken voor waterpret voor je op een rijtje.

  Waterpret op de Heuvelrug
 • Top 10 Hotspots

  Heb jij jonge kinderen? Dan is de Heuvelrug een perfecte plek om te vertoeven! Of het nu regent of de zon schijnt, er zijn voldoende binnen- en buitenactiviteiten waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

  Top 10 Hotspots

Samen er op uit

Wil je een keer samen weg? Bekijk dan de leukste tips voor een vakantie met zijn tweeën.