Op vakantie met het hele gezin

De leukste kindvriendelijke vakantieparken

Op de Heuvelrug kan je heerlijk met het hele gezin genieten. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste vakantieparken, attracties en locaties. Er zijn veel kindvriendelijke accommodaties te vinden, met zwembad, animatieteam of andere kinderfaciliteiten. Ook zijn er luxe hotels die rust en ruimte bieden voor het hele gezin. Kijk rustig rond!

De verblijfslocaties zijn veelal ruim opgezet en hebben extra maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM voor een veilig verblijf. Raadpleeg de websites van de locaties voor de meest actuele informatie. 

Onze tips - Voor een onvergetelijke vakantie!

Lockdown bucketlists

Ook nu is er nog genoeg te doen! Om je een beetje op weg te helpen hebben we een aantal bucketlists gemaakt waarmee we je de beste lockdown-tips geven.

Highlights voor kids!

Heb jij jonge kinderen? Dan is de Heuvelrug een perfecte plek om te vertoeven! Of het nu regent of de zon schijnt, er zijn voldoende binnen- en buitenactiviteiten waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

Ontdek Nationaal Park Heuvelrug

Trek met de kids heerlijk de natuur in. Ga rennen in het stuifzand in de duinen, of bouw een boomhut in de bossen. Op de Heuvelrug kun je je helemaal uitleven! 

De beste evenementen

Kindervoorstellingen, speurtochten, kinderconcerten en nog veel meer! Op de Heuvelrug vind je allerlei evenementen voor jong én oud! 

Waterpret op de Heuvelrug

Binnen of buiten zwemmen, op de Heuvelrug kan het allemaal! Wij zetten de leukste plekken voor waterpret voor je op een rijtje.