Op vakantie met zijn tweeën

De mooiste vakantieparken

Op de Heuvelrug vind je talloze vakantieparken waar je heerlijk kunt ontspannen! Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste vakantieparken, historische locaties en natuurgebieden. Midden in de natuur en met allerlei praktische faciliteiten. Kijk rustig rond en laat je inspireren!

De verblijfslocaties zijn veelal ruim opgezet en hebben extra maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM voor een veilig verblijf. Raadpleeg de websites van de locaties voor de meest actuele informatie. 

Onze tips - Voor een rustgevende vakantie

De highlights

Genieten, daar draait het om. Bekijk onze tips voor een heerlijke vakantie met zijn tweetjes. 

Bekijk de mooiste fietsroutes

Al fietsend ervaar je de Heuvelrug tot in je tenen! Je ontdekt de grote diversiteit van de natuur, je fietst langs kastelen en buitenplaatsen, militair erfgoed en unieke attracties. Ontdek de mooiste routes hier.

Trek je wandelschoenen aan

Al wandelend door de bossen en langs de uitgestrekte velden ontdek je de mooiste natuur, maar verken je ook ieder detail. Wandel over de populaire klompenpaden via boerenland en landgoederen.

Geniet van de rustgevende natuur

Ontdek Nationaal Park Heuvelrug: midden in Nederland. Bij iedere afslag word je verrast door een ander uitzicht, op het hoogste punt van de Heuvelrug raak je verwonderd door het uitzicht.

Ervaar het (militair) erfgoed

De Heuvelrug barst van het (militair) erfgoed. Bekijk de vele kastelen en buitenplaatsen en ontdek het rijke militaire verleden van de regio.