Op vakantie met zijn tweeën

De mooiste vakantieparken & hotels

De Utrechtse Heuvelrug heeft een breed aanbod als je met z'n tweeën eropuit wilt. Bekijk hieronder een selectie van de mooiste vakantieparken, historische locaties en natuurgebieden. Middenin de natuur en met allerlei praktische faciliteiten. Kom heerlijk ontspannen met een overnachting in een luxe hotelkamer of een vakantiehuis met sauna. Kijk rond en laat je inspireren!

Met het gezin op pad? Dat kan ook! Bekijk de leukste tips voor eropuit met het gezin.

Accommodaties - Op de heuvelrug

Onze tips - Voor een rustgevende vakantie

 • Bucketlists

  Er is nog genoeg te doen op de Heuvelrug! Om je een beetje op weg te helpen hebben we een aantal bucketlists gemaakt waarmee we je de beste tips geven.

  Bucketlists
 • Actief in de buitenlucht

  De Heuvelrug is dé fiets- en wandelregio van Nederland! Toch zijn dit niet de enige activiteiten die je hier kunt ondernemen. De Heuvelrug biedt veel meer mogelijkheden aan om actief te kunnen zijn.

  Actief in de buitenlucht
 • Ontdek het erfgoed op de Heuvelrug

  De Heuvelrug barst van het (militair) erfgoed. Bekijk de vele kastelen en buitenplaatsen en ontdek het rijke militaire verleden van de regio. 

  Ontdek het erfgoed op de Heuvelrug
 • Horeca

  Geniet van een romantisch dinertje voor twee bij kaarslicht. Bekijk het aanbod van de leukste restaurants op de Heuvelrug.

  Horeca
 • Tips van locals

  Wil jij weten waar je moet zijn voor een onvergetelijke ontdekkingstocht op de Heuvelrug? Wij hebben alle tips van locals en bezoekers voor je verzameld. Zo ontdek je de onontdekte parels op de Heuvelrug!

  Tips van locals