Op vakantie met zijn tweeën

De mooiste vakantieparken & hotels

Op de Heuvelrug vind je veel aanbod voor een vakantie voor koppels. Wij hebben een selectie gemaakt van de mooiste vakantieparken, historische locaties en natuurgebieden. Midden in de natuur en met allerlei praktische faciliteiten.

Kies jij voor lekker ontspannen met een overnachting in een luxe hotelkamer of een hotel met sauna? Of zit je toch liever midden in de natuur met een vakantiehuisje in het bos met een jacuzzi of hottub? Kijk rustig rond en laat je inspireren!

Op de pagina vind je niet alleen de mooiste locaties om te verblijven, maar ook de culinaire mogelijkheden en activiteiten op en rondom de accommodatie. 

Wil je ook weer een keertje met het gezin op pad? Kijk dan op onze gezinspagina voor het aanbod.

Accommodaties - Op de heuvelrug

Onze tips - Voor een rustgevende vakantie

Bucketlists

Er is nog genoeg te doen op de Heuvelrug! Om je een beetje op weg te helpen hebben we een aantal bucketlists gemaakt waarmee we je de beste tips geven.

Actief in de buitenlucht

De Heuvelrug is dé fiets- en wandelregio van Nederland! Toch zijn dit niet de enige activiteiten die je hier kunt ondernemen. De Heuvelrug biedt veel meer mogelijkheden aan om actief te kunnen zijn. Ontdek onze tips!

Ontdek het erfgoed op de Heuvelrug

De Heuvelrug barst van het (militair) erfgoed. Bekijk de vele kastelen en buitenplaatsen en ontdek het rijke militaire verleden van de regio. 

Horeca

Geniet van een romantisch dinertje voor twee bij kaarslicht. Bekijk het aanbod van de leukste restaurants op de Heuvelrug.

Tips van locals

Wil jij weten waar je moet zijn voor een onvergetelijke ontdekkingstocht op de Heuvelrug? Wij hebben alle tips van locals en bezoekers voor je verzameld. Zo ontdek je de onontdekte parels op de Heuvelrug!