Gilbert van Schoonbekepad

In de spotlight

 • Grebbelounge & Grebbelinie bezoekerscentrum

  In een nieuw bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg start het verhaal van één van de grote waterlinies van Nederland: de Grebbelinie. Ook kun je hier midden in de natuur genieten van een heerlijke kop koffie, lunch of diner bij Restaurant Grebbelounge.

  Grebbelounge & Grebbelinie bezoekerscentrum
 • Moeke

  Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes.

  Moeke
 • Pannenkoekenhuis De Grebbeberg

  Pannenkoekhuis De Grebbeberg ligt op de Grebbeberg direct naast Ouwehands Dierenpark. De pannenkoekenbakkers bakken de pannenkoeken op ambachtelijke wijze midden in het pannekoekhuis.

  Pannenkoekenhuis De Grebbeberg
 • Koningstafel op de Grebbeberg

  De Koningstafel op de Grebbeberg in Rhenen is een historisch gegeven van het stadje. De Koningstafel is een bijzonder plekje op de rand van de Grebbeberg.

  Koningstafel op de Grebbeberg
 • Hotel 't Paviljoen

  Op de Grebbeberg in Rhenen, door bos omgeven, staat Hotel ’t Paviljoen. Een sfeervol en gezellig familiehotel-restaurant.

  Hotel 't Paviljoen

De leukste wandelarrangementen

Na het wandelen heerlijk bijkomen in één van de hotels of B&B's in de buurt? Of cultuur snuiven bij een museum of kasteel? Dat kan allemaal! Wij hebben de leukste arrangementen voor je verzameld. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen!

Bekijk alle arrangementen