La Vuelta Holanda

Alle seinen staan op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland! Op 19 augustus 2022 gaat het wielerevenement officieel van start met een ploegentijdrit in Utrecht. Tijdens de tweede etappe op 20 augustus koers het peloton van 's Hertogenbosch, over de Heuvelrug, naar Utrecht. 

In samenwerking met diverse partijen wordt gewerkt aan een regiobreed programma in aanloop naar, tijdens en na de passage van de wielerkoers. De komende tijd worden steeds meer details over het topsportevenement bekend gemaakt en delen we alle informatie op deze pagina. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Groen licht voor start La Vuelta 2022 in Nederland

Lees hier het volledige persbericht.

Parcours over de Utrechtse Heuvelrug

Bekijk de etappe van La Vuelta Holanda 2022 over de Utrechtse Heuvelrug

Website La Vuelta Holanda

De laatste informatie over La Vuelta Holanda lees je op de website van de projectorganisatie.

Fietsen in de sporen van La Vuelta Holanda

Alvast in de stemming komen? Laat de voorpret voor 2022 dan nu al beginnen en fiets één van de recreatieve fietsroutes die zoveel mogelijk over het Vuelta parcours gaan!

De mooiste wielerroutes op de Heuvelrug

Zelf op de racefiets stappen om de Heuvelrug te ontdekken? Wij hebben de mooiste wielerroutes voor je op een rijtje gezet.

In het spoor van La Vuelta Holanda

Cycling Destination ging met een mooi gezelschap op pad om de hoogste beklimming van de Vuelta Holanda te rijden: de Amerongse Berg. In de blog lees je alles over de mooie route langs de highlights van La Vuelta Holanda 2022.

Lees de blog