La Vuelta Holanda

Alle seinen staan op groen voor de start van de Spaanse Wielerronde ‘La Vuelta’ in 2022 in Nederland! Op 19 augustus 2022 gaat het wielerevenement officieel van start met een ploegentijdrit in Utrecht. Tijdens de tweede etappe op 20 augustus koerst het peloton van 's Hertogenbosch, over de Heuvelrug, naar Utrecht. 

In samenwerking met diverse partijen wordt gewerkt aan een regiobreed programma in aanloop naar, tijdens en na de passage van de wielerkoers. De komende tijd worden steeds meer details over het topsportevenement bekend gemaakt en delen we alle informatie op deze pagina. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actueel nieuws over de Vuelta

Blijf op de hoogte en lees hier het actuele nieuws rondom La Vuelta Holanda. 

Parcours over de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de etappes van La Vuelta Holanda 2022. 

Doe mee als vrijwilliger

Wil jij helpen in het hart van de organisatie en letterlijk aan het parcours staan? Meld je dan snel aan!

Fiets zelf La Vuelta

De koers ontdekken? Stap op de pedalen en doe mee aan de toertocht, of fiets één van de recreatieve fietsroutes die zoveel mogelijk over het Vuelta parcours gaan. 

Vuelta UITagenda

Ontdek de festiviteiten die tijdens en rondom La Vuelta georganiseerd worden. 

In het spoor van La Vuelta Holanda

Cycling Destination ging met een mooi gezelschap op pad om de hoogste beklimming van de Vuelta Holanda te rijden: de Amerongse Berg. In de blog lees je alles over de mooie route langs de highlights van La Vuelta Holanda 2022.

Lees de blog