La Vuelta Holanda

Het is zover, La Vuelta Holanda 2022! 
Op donderdag 18 augustus vindt de officiële ploegenpresentatie plaats in Utrecht. Op vrijdag 19 augustus gaat het wielerevenement officieel van start met een ploegentijdrit in Utrecht. De 2e etappe van de Spaanse wiellerronde doorkruist op zaterdag 20 augustus over een afstand van ruim 100 kilometer de Heuvelrug. Na de start in 's-Hertogenbosch rijden de renners via de Heuvelrug de provincie Utrecht in, waarbij zij finishen in de stad Utrecht. De 3e etappe op zondag 21 augustus start en finisht in Brabant, in Breda. 

Alle informatie over La Vuelta Holanda op de Heuvelrug vind je hier! Volg ons ook op Facebook en Instagram

Vuelta Aftelkalender

Vanaf 1 augustus tellen we af naar het Vueltaweekend! Doe mee en maak iedere dag kans op de mooiste prijzen! 

Actueel nieuws over de Vuelta

Blijf op de hoogte en lees hier het actuele nieuws rondom La Vuelta Holanda. 

Parcours over de Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de etappes van La Vuelta Holanda 2022. 

Fiets zelf La Vuelta

De koers ontdekken? Stap op de pedalen en doe mee aan de toertocht, of fiets één van de recreatieve fietsroutes die zoveel mogelijk over het Vuelta parcours gaan. 

Vuelta UITagenda

Ontdek de festiviteiten die tijdens en rondom La Vuelta georganiseerd worden. 

Eten met je hart

In augustus geniet je bij restaurants verspreid over de Heuvelrug van ‘Vuelta Etapas’: smakelijke Spaansgetinte gerechten waar je niet alleen heerlijk van geniet, maar waarmee je ook een bijdrage levert aan het Fonds Gehandicaptensport, het officiële goede doel van La Vuelta Holanda. Benieuwd waar je kunt aanschuiven om te genieten in Spaanse sferen?

Bekijk de deelnemende horeca

#vamosutrecht

Voor de derde keer start La Vuelta buiten Spanje. Drie schitterende etappes, 34 Nederlandse parcoursgemeenten. Ontdek alle evenementen en activiteiten tijdens en rondom het Vuelta-weekend in de Regio Utrecht.

La Vuelta in Regio Utrecht