1 augustus

Win een familieticket bij Museum Huis Doorn!

Vandaag maak je 2 keer kans op een familieticket (bestaande uit 2 tickets voor volwassenen en 2 tickets voor kinderen) om Museum Huis Doorn te bezoeken! 
**Deze winactie is al afgelopen, je kunt niet meer deelnemen**

*Bij deelname ga je akkoord met de spelvoorwaarden en ons privacybeleid. De winnaar wordt persoonlijk bericht. In totaal worden er 2 winnaars gekozen die ieder 1 familieticket ontvangen. 

Over Huis Doorn

Huis Doorn is oorspronkelijk een uit de veertiende eeuw daterende waterburcht. Aan het einde van de achttiende eeuw werd deze verbouwd tot een elegante buitenplaats. Het park van 35 hectare wordt aangelegd in de Engelse landschapstijl. Huis Doorn dankt zijn bekendheid vooral aan de Duitse ex-keizer Wilhelm II. Het museum vertelt het verhaal van deze keizer en hoe deze verbonden staat tot de Eerste Wereldoorlog. Bezoek verschillende tentoonstellingen en laat je meevoeren door de rijke geschiedenis! Nieuw is de tentoonstelling 'Op de fiets', waarbij aandacht wordt besteed aan de opkomst van de fiets in Nederland. Meer weten? Neem een kijkje op huisdoorn.nl!

Volg Museum Huis Doorn op Facebook of Instagram.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!