Fietsen langs kastelen & buitenplaatsen

Fietsen op de Heuvelrug is dé manier om het gebied tot in je tenen te ervaren. Met de vele fietsroutes door de bossen, langs de kastelen & buitenplaatsen en over de uitgestrekte velden ontdek de grootse natuur en verken je ieder detail dat de regio te bieden heeft. Fiets langs de historische locaties en treed in de voetsporen van beroemdheden waar je de geheimen van deze kastelen kunt ontdekken. De indrukwekkende locaties hebben allemaal hun eigen verhaal en liggen op korte reisafstand van elkaar. Ideaal om per fiets te ontdekken. Kom fietsen langs kastelen en buitenplaatsen! 

Volg het spoor van de Keizer

Ontdek de wereld van de krijgsmacht en volg het spoor van de keizer tijdens deze route over de Heuvelrug. Je wordt meegenomen door de prachtige natuur vol herinneringen aan de oorlog.

Vanuit Utrecht naar Baarn

Deze route neemt je mee langs een van de mooiste trouwlocaties van de Heuvelrug: Kasteel De Hooge Vuursche. Daarna fiets je heerlijk het Baarnse bos in.

Fietsen door de bossen van de Heuvelrug

Deze route neemt je mee naar de Grebbelinie en door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek stijlvol Zeist per fiets

Stap op de fiets en ontdek slotstad Zeist met zijn statige Slot Zeist. Fiets even door en je ontdekt ook het prachtige Kasteel Sterkenburg

Fietsen door regio Utrecht

Oude landgoederen, indrukwekkende kastelen, historische buitenplaatsen en landelijk aangelegde tuinen. Ontdek Kasteel De Haar en Kasteel Woerden per fiets.

Dit vind je vast ook leuk