De leukste uitjes met kids in Soest en Soesterberg

Ben je met kinderen in Soest of Soesterberg? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld! Duik in de militaire geschiedenis, leef je uit in de Soesterduinen of bezoek een leuke theatervoorstelling. Maak je dag compleet met een bezoek aan een van de gezellige restaurants of verleng je verblijf met een overnachting!

1. Ontdek de militaire geschiedenis bij het Nationaal Militair Museum

Klaar voor actie? In het Nationaal Militair Museum beleef je de wereld van de krijgsmacht! Of je nu binnen Nederlands grootste militaire collectie bewondert of buiten deelneemt aan stoere activiteiten; hier beleef je de militaire geschiedenis op een interactieve manier.

2. Kom spelen in de Soesterduinen


Kom je uitleven in de Soesterduinen, een geweldige plek voor kids! In de Soesterduinen kan je heerlijk wandelen, vliegeren, voetballen, verstoppertje spelen en natuurlijk klimmen in de geweldige klimbomen. Het is net een grote speelplaats!

3. Bezoek een theatervoorstelling bij Landgoed de Paltz

Geniet van theatervoorstellingen bij het Herman van Veen Arts Center op Landgoed de Paltz. Bijvoorbeeld van de vrolijke en spannende verhalen van het geliefde personage Alfred Jodocus Kwak. Ook is er op Landgoed de Paltz een doolhof met in het midden een Kluizenaarsgrot en is er een klein kabouterbos met kabouterhuisjes.

4. Maak een kabouterwandeling bij Restaurant ’t Hoogt

Ontvang een echte knapzak en puntmuts bij Restaurant ’t Hoogt. Ga op pad met een kabouterboek vol met leuke opdrachtjes. Na een route door het bos ontvangen de kleine avonturiers een heus kabouterdiploma!

5. Ontmoet gepensioneerde paarden bij De Paardenkamp


Breng een bezoek aan De Paardenkamp, waar paarden en pony's genieten van hun welverdiende oude dag. Kom knuffelen met de paarden, neem deel aan een speurtocht over het boerenerf en leer alles over hun verzorging.