De leukste uitjes met kinderen in Soest en Soesterberg

Ben je met kinderen in Soest of Soesterberg? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld! Leer spelenderwijs alles over de wereld van de krijgsmacht in het Nationaal Museum Soest, kom speuren naar kabouters of bezoek een leuke theatervoorstelling. Maak je dag compleet met een diner in een van de restaurants in Soest of Soesterberg of verleng je verblijf met een overnachting!

Bekijk de uitagenda

Onze tips! - wat ga jij doen?

 • Nationaal Militair Museum

  Een beleving voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Kom de wereld van de krijgsmacht ontdekken.

  Nationaal Militair Museum
 • De paardenkamp

  Hier genieten paarden en pony's van een welverdiende oude dag. Kom knuffelen met de paarden, doe een speurtocht over het boerenerf en leer alles over de verzorging.

  De paardenkamp
 • Landgoed de Paltz

  In de Kapschuur worden o.a. theatervoorstellingen over Alfred J. Kwak gehouden en op het landgoed is een doolhof en kabouterbos.

  Landgoed de Paltz
 • Kabouterwandeling bij 't hoogt

  Ontvang een echte knapzak, puntmuts en een kabouterboek vol met leuke opdrachtjes. Na een route door het bos ontvang je een heus kabouterdiploma!

  Kabouterwandeling bij 't hoogt
 • Bowling- en Partycentrum Overhees

  Kom op 6 banen met hartelust bowlen en ga de sportieve strijd aan.

  Bowling- en Partycentrum Overhees

Spelen in de Soesterduinen

Kom je lekker uitleven in de Soesterduinen, een geweldige plek voor kids! In de Soesterduinen kun je heerlijk wandelen, vliegeren, voetballen, verstoppertje spelen en natuurlijk klimmen in de geweldige klimbomen. Het is net een grote speelplaats!

Naar de Soesterduinen