Overnachten in Soest en Soesterberg

Wil jij er even tussenuit voor een korte break of echt even tot rust komen voor een langere periode? Welkom in Soest en Soesterberg!

Ontdek Soest & Soesterberg
Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum ligt Soest, een oase van rust met zijn unieke natuurschoon. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de Soesterduinen, een prachtig recreatiegebied met uitgestrekte zandvlaktes, heidevelden en bossen. Ideaal om te wandelen, fietsen of picknicken. In Museum Soest kan je terug naar de roots van het oude Soest. Natuurlijk mag een bezoek aan Park Vliegbasis Soesterberg en het Nationaal Militair Museum niet ontbreken tijdens je verblijf!

Uitjes in de buurt
In en rondom Soest is veel te beleven. Door de centrale ligging ben je vanuit Soest bijvoorbeeld zo bij het Henschotermeer, Dierenpark Amersfoort, het Dolfinarium en Walibi. Maar ook steden als Amersfoort en Utrecht zijn om de hoek.

Soest en omgeving is niet te ontdekken in één dag. Blijf slapen, morgen is er nog veel meer te beleven. Welkom in Soest!

De leukste overnachtingslocaties

Tips voor een onvergetelijk verblijf

Culinair Soest & Soesterberg

Geniet van de gastvrijheid, gezelligheid en heerlijke maaltijden in een van de restaurants in Soest & Soesterberg. Wordt het een biefstukje, salade of misschien wel een pannenkoek?

naar de culinaire tips