Winkelen in Driebergen

In Driebergen-Rijsenburg kun je gezellig winkelen! Aan de levendige Traaij vind je karakteristieke winkels, galerieën en terrassen. Op het knusse Kerkplein eet je heerlijk ambachtelijk ijs of strijk je neer op het terras om even bij te komen van het shoppen.

Bij winkelcentrum De Sluis, een complete metamorfose heeft gekregen, kun je terecht voor boodschappen, verse bloemen en unieke cadeaus. Je parkeert je auto gratis in het centrum. Vergeet alleen niet de blauwe parkeerschijf achter je autoruit te leggen!

Winkeliersactie
Spaar 10 stempels bij lokale winkels in Driebergen en krijg € 2,50 korting op de toegangsprijs van een concert in de St. Petrus' Bandenkerk! Je kan de spaarkaart ophalen en laten afstempelen bij de Driebergse ondernemers. Per winkelier kan overwogen worden om dit te doen bij een minimale besteding. Zodra je een volle spaarkaart hebt, kan je deze inwisselen bij een van de vier inleveradressen in Driebergen-Rijsenburg. Bij deze adressen zijn ook kaarten zonder korting voor de concerten te koop à € 7,50. De vier adressen zijn:

  1. The Look op de Traaij 108
  2. Kapsalon Rob op De Sluis
  3. Pets Place aan de Hoofdstraat
  4. Schoenenwinkel Janssen op de Traaij