Nazomers Genieten doe je in Vorstelijk Baarn

Alle activiteiten

Alle activiteiten

Fietsen en wandelen

Fietsen en wandelen

Bezoek het centrum

Bezoek het centrum

Tips voor kids

Tips voor kids

Geniet van de prachtige bosrijke omgeving, ervaar de gezelligheid van het centrum en bezoek de diverse evenementen. Van 19 augustus t/m 30 september is er genoeg te zien, doen en beleven in Baarn! Van het Houthakkersfeest en het Cultureel Festival tot Wheels at the Palace en gezellige markten. En natuurlijk sluiten we af met Vorstelijk Proeven!

Blijf op de hoogte!
Volg ons ook op Faceboook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zo ben je altijd op de hoogte van alles wat er te doen is in Baarn.

Vorstelijk Baarn Express

Een toeristische tram langs de parels van Baarn! De Vorstelijk Baarn Express begint en eindigt haar ritten voor het station Baarn/VVV Baarn. De tram rijdt vanaf station Baarn door de Pekingtuin, over de Brink, (nog) langs het Cantonspark, via de Kerkstraat, Eemnesserweg, Hiemstralaan richting de Escherrotonde naar Kasteel Groeneveld, Hoeve Ravenstein en weer terug naar Kasteel Groeneveld om daarna via een gezellige route door het dorp Baarn terug te keren naar het station Baarn/VVV Baarn. De rit duurt ongeveer 1 uur en een kwartier.

Ontdek de Express