Vakantiehuisje Utrechtse Heuvelrug

Vakantie vieren op de Utrechtse Heuvelrug is een prima idee. De omgeving biedt voor iedereen genoeg mogelijkheden om te ontspannen, te genieten van de natuur en leuke dingen te doen. Of je nu lang of kort blijft, uw vakantiehuisje op de Utrechtse Heuvelrug staat voor je klaar! 

Vakantiewoning huren 
Wil je op de Utrechtse Heuvelrug een vakantiehuisje huren, dan helpen we je graag op weg. Wij hebben per regio de mooiste accommodaties op de Utrechtse Heuvelrug voor je op een rij gezet. Kies een woning en klik op de link om direct naar de site van de aanbieder te gaan. Zo boek je snel en gemakkelijk een low-budget chalet, een gezellige bungalow of een luxe vrijstaande villa.

Uitstapjes vanuit je vakantiehuisje 
De Utrechtse Heuvelrug is veelzijdig en daardoor een geliefde vakantiebestemming voor jong en oud. Vanuit je vakantiehuisje is de Utrechtse Heuvelrug prima te verkennen. Als we je een paar tips mogen geven: 

Sportief genieten op de Utrechtse Heuvelrug 
Wie houdt van een sportieve vakantie komt op de Utrechtse Heuvelrug prima aan zijn trekken. Fietsen, mountainbiken, wandelen, joggen: de uitgestrekte natuurgebieden zijn voorzien van mooie wandel- en fietspaden. Ben je in het bezit van een GVB? Neem uw golfclubs mee en verken de golfbanen. Je kunt natuurlijk ook gaan zwemmen. Neem bijvoorbeeld een duik in het Henschotermeer en geniet van het zonnetje aan het fraaie zandstrand. Rust na afloop lekker uit in uw vakantiehuisje. De Utrechtse Heuvelrug is er morgen ook nog!