De leukste plekken op de Heuvelrug

Tips van locals

Op de Heuvelrug ontdek je nieuwe plekken, proef je nieuwe dingen en ontmoet je nieuwe mensen. Wil jij weten waar je moet zijn voor een onvergetelijke ontdekkingstocht op de Heuvelrug? Wij hebben alle tips van locals voor je verzameld!

Check voor vertrek wel altijd even de druktemonitor. Houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte en heb respect voor de natuur.

De leukste plek van Alie en Nellie

Weet jij waar deze foto is gemaakt? Het is de leukste plek #opdeheuvelrug volgens Alie en Nellie. Op het Instagram account alie_en_nellie delen Alie en Nellie deze en andere bijzondere plekken. Ga mee op reis en ontdek hoe mooi de natuur kan zijn.

Lees het verhaal

De leukste plek van Egbert

Wist je dat er bijna 300 kastelen en buitenplaatsen in de provincie zijn? Heb jij al eens een kasteel bezocht? En heb jij dit kasteel al eens bezocht? Egbert vertelt over dit bijzondere kasteel in zijn verhaal over zijn leukste plek #opdeheuvelrug! Wil je meer prachtige foto's van de omgeving zien? Volg dan ook zijn Instagram account.

Lees het verhaal

De leukste plek van Robert

Wist je dat er voor het ontstaan van de Heuvelrug al mensen op de Kwintelooijen bivakkeerden? Dit is een plek met een rijke geschiedenis: tijdens archeologisch onderzoek is er een vuursteen gevonden uit ongeveer 180.000 voor Christus. Maar anno 2020 valt er ook genoeg te beleven! Robert vertelt over deze bijzondere plek in zijn verhaal over zijn leukste plek #opdeheuvelrug! Wil je meer prachtige foto's van de omgeving zien? Volg dan ook zijn Instagram account.

LEES HET VERHAAL

Deel ook jouw leukste plek #opdeheuvelrug

Wil jij anderen ook inspireren om de Heuvelrug te ontdekken? Dat kan! Ook jij kunt jouw leukste plek op de Heuvelrug delen.

Deel jouw leukste plek