De leukste plek #opdeheuvelrug - van Andrea van Lieshout

Even voorstellen

Mijn naam is Andrea van Lieshout, ik ben content medewerker bij een sport media uitgeverij en ik kom uit Woudenberg. Mijn leukste plek op de Heuvelrug is: de Heide bij het Treekerpunt. Ik ga regelmatig een rondje hardlopen op de Heide bij het Treekerpunt.

Waarom is de Heide bij het Treekerpunt de leukste plek?

Op het uitzichtpunt heb je ieder seizoen een prachtig uitzicht over de Leusderheide. Een plekje om even stil te staan, te genieten en tot mezelf te komen. 

Wat is jouw leukste herinnering aan deze plek?

Ik laat graag hardloopmaatjes uit het land de prachtige omgeving zien. Ik ga dan ook altijd even via het Treekerpunt en het uitzichtspunt. De reactie is altijd hetzelfde: "wat is het hier prachtig!"  En dat is het inderdaad. Dit soort momenten doen me realiseren dat ik bevoorrecht ben in zo'n prachtige omgeving te wonen.

Heb je een leuke tip om de Heuvelrug nog beter te leren kennen?

Trek je hardloop- of wandelschoenen aan en ga lekker dwalen. Verdwalen is bijna onmogelijk omdat de bosdelen door wegen worden ingesloten.

 

 

De Heide bij Treekerpunt

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Heuvelrug, met hun prachtige natuur, talloze landgoederen en levendige steden en dorpen. 

Meer informatie