Een wandeling over de Grebbeberg

Horeca in de buurt van de route

 • 't Paviljoen

  Hotel ’t Paviljoen ligt in de bossen op de Grebbeberg, net buiten het dorpje Rhenen. Een prachtige en unieke locatie die je vanzelf inspireert om op de fiets te stappen of je wandelschoenen aan te trekken. Bij ’t Paviljoen kun je na een mooie tocht door de regio nog even ontspannen met een lunch, koffie of diner. 

  't Paviljoen
 • Moeke Rhenen

  Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes.

  Moeke Rhenen
 • Koning van Denemarken

  Bij De Koning van Denemarken kun je "vorstelijk vertoeven in Koninklijke sfeer".  In Café Restaurant "De Koning van Denemarken" vind je een gemoedelijke mediterrane sfeer komt de warmte je tegemoet. 

  Koning van Denemarken
 • Pannenkoekenhuis De Grebbeberg

  Pannekoekhuis “De Grebbeberg” ligt  op de “Grebbeberg” direct naast Ouwenhands Dierenpark. Er is een overdekt en verwarmd terras zodat je ook op de koudere dagen van het jaar nog heerlijk van het buitenleven kunt genieten.

  Pannenkoekenhuis De Grebbeberg
 • Brasserie Van Toor

  Hier kun je terecht voor een heerlijk kopje “Cook & Boon” koffie of cappuccino, een ontbijt, een lunch of een klein diner.

  Brasserie Van Toor

Uitgewandeld? Bezoek ook eens deze bezienswaardigheden