Van Eigen Bodem Workshop

Wil je echt eens iets heel anders en unieks doen met je groep? Waarbij je letterlijk je diner als een schat opgraaft uit de grond? Meld je dan aan voor de Van Eigen Bodem Workshop! Samen met Chef Harold ga je aan de slag met het heerlijke vlees van Aaltjes eigen Hereford ossenbeste vleessoorten, dagverse groenten, verrassende kruiden en nog veel meer. De workshop Van Eigen Bodem duurt 4,5 à 5 uur. Er zijn vier drankjes (frisdrank/wijnen/streekbier) inbegrepen plus een kop koffie of thee ter afsluiting.

De workshop en de locatie is exclusief voor jullie groep. Minimaal 10, maximaal 16 personen.

Wanneer

  • Elke maandag 08.00 - 21.30 uur
  • Elke dinsdag 08.00 - 21.30 uur
  • Elke woensdag 08.00 - 21.30 uur
  • Elke donderdag 08.00 - 21.30 uur
  • Elke vrijdag 08.00 - 21.30 uur
  • Elke zaterdag 10.00 - 21.30 uur
  • * Zondag gesloten

Prijzen

  • Volwassenen€ 110,00 per persoon

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!