HEUVELRUG BLOND BIER - GEBROUWEN MET LIEFDE VOOR DE NATUUR

Heuvelrug Blond is een (h)eerlijk gebrouwen stevig en hoppig speciaalbier, van bierbrouwerij De Leckere. Speciaal ontwikkeld voor Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het bier prikkelt je zintuigen en laat je het Nationaal Park proeven; gebrouwen met water uit ons Nationaal park. Maar belangrijker nog, door dit bier te drinken steun je de natuur en lever je direct een bijdrage aan het behoud van de natuur in ons Nationaal Park. De natuur waar iedereen rust en ruimte vindt.

Biologisch gebrouwen bier

Heuvelrug Blond is een biologisch gebrouwen bier met water van de Utrechtse Heuvelrug dat op 70 meter diepte wordt gewonnen. De Heuvelrug is 150.000 jaar geleden ontstaan door landijs dat het gebied omhoog stuwde. Onder de rug zit een grote voorraad bronwater, die gefilterd wordt door het zand en de natuur. Het is een stevig, hoppig speciaalbier “je proeft de natuur”.

Geschenkverpakking

Om het nu nog leuker te maken, hebben we een speciale geschenkverpakkingen laten maken. Met twee biertjes en een glas van De Leckere in een bijzonder mooie verpakking, maakt u niet alleen een vriend(in), familielid blij of zakelijke relatie blij, maar ook de natuur van het Nationaal Park. 

Meer weten over Heuvelrugblond en de (online) verkooppunten? Kijk hier.

Zakelijk het bier verkopen? Meer informatie en bestellen kan via bestel@deleckere.nl