Welkom in Maarn, Maarsbergen en Overberg!

Maarn, Maarsbergen en Overberg beginnen hier

Bekijk wat er allemaal te beleven is in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Bekijk de agenda

Dit zijn de startpunten om te fietsen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Tips voor fietsroutes

Dit zijn de startpunten om te wandelen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Tips voor wandelroutes

De Utrechtse Heuvelrug is een oase van rust tussen Utrecht en Amersfoort.

Ontdek de Heuvelrug

Maarn en Maarsbergen liggen in de prachtige bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier geniet je van het goede leven met de vele mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. 

In Overberg kom je helemaal tot rust. Je geniet hier van uren wandelen of fietsen door de prachtige natuur. Blijf je een nachtje slapen? Er zijn genoeg mogelijkheden!

Persoonlijk advies?
Stap gerust binnen bij VVV Maarn (gevestigd in boekhandel Boek & Koek) of een van de VVV informatiepunten op de Utrechtse Heuvelrug!

Ontdek de highlights

Boerderij De Weistaar

Van iedere gelegenheid maakt Boerderij De Weistaar een bruisend spektakel. Ervaar de sfeer van onze boerderij en haar prachtige omgeving tijdens een heerlijke lunch of een activiteit.

Zwerfsteneneiland Maarn

Het Zwerfsteneneiland in Maarn is een bijzonder eiland waar zwerfstenen van internationale waarde te bewonderen zijn. 

Wandelen over de klompenpaden

Wandel in de dorpen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug over de populaire klompenpaden, onverharde bospaden, via boerenland en landgoederen. 

De Proloog

Vanuit Overberg rij je zo over de Amerongese Berg en bevindt zich aan de voet hiervan De Proloog, de pleisterplaats voor wielerliefhebbers om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje to go.  

Henschotermeer

Het Henschotermeer is een uniek recreatiegebied middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn.

Onze tips in Maarn, Maarsbergen en Overberg

utrechtseheuvelrug.opdeheuvelrug.nl is een initiatief van RBT Heuvelrug & Vallei in samenwerking met gemeente Utrechtse Heuvelrug.